Viikko on hurahtanut angiinasta toipuen, omenoita keräten, kotitöitä ja jotain käsitöitä tehden ... Nyt ajatusten siirtyessä jo jouluun, nuo kotityöt tuppaavat häiritsemään käsitöiden tekoa ;)

Tänään auringon paistaessa ja ilman ollessa mitä ihanin syysilma, kävimme miehen kanssa noukkimassa puolukoita ja saalistamassa hirvikärpäsiä. Puolukoita saimme kerättyä tunnissa n. 5l ja kärpäsiä tarttui mukaan kymmenkunta. Metsäreissu olisi paljon nautittavampi ilman noita tarraavia ötököitä.
Ja sain sentään tänään kerättyä korillisen kiviäkin joulutonttuja varten :)

Omenoita on tullut, mutta ovat tänä vuonna niin mahdottoman matosia. Suurin osa omenoista on vielä puussa, mutta silti puun alta on kärrätty jo kolme kottikärryllistä omenoita metsään peuroille ja itse saatu tehtyä yksi omenapiirakka ja yksi omenahyve. Ja tuo olisi se hedelmä, joka kelpaa kaikille meidän lapsille.

Mutta jotain valmista siis käsityörintamalla:

1868388.jpg

Hihatin neidille Pärnusta ostetusta mohairlangasta salomoninsolmuilla, virkkuukoukku nro 3.
Kerässä oli lankaa 25g. Hihattimeen kului kerästä 2/3 osaa, joten tämä hihatin on todella "höyhenen kevyt".

1868401.jpg

Ja tässä hihatin selkäpuolelta. Sain sen keskiviikkoiltana valmiiksi, ja koulussa se oli päällä jo heti seuraavana päivänä.

1868407.jpg

2 x huovutettu "hello kitty" -kissa.
Nämä ovat ensimmäiset raakaversiot, jotka tein virolaisesta hahtuvasta ja huovutin pesukoneessa. Tämä vihreä veijari jäi kotiin neidille....

1868469.jpg

ja tämä punainen veijari lähti uuteen kotiin neidin kaverille.
Koeversiot siis tehty, joten seuraaviin on jo korjauskohdat tiedossa.
Näiden kissojen vaatteisiin on hyvä "tuhlata" hahtuvavyyhdeistä jääneitä vyyhdin loppuja - niin ja valmistuvat nopeasti :)

Niin, ja tulihan tehtyä kolme paria hahtuvalapasiakin, mutta kuvaus taas unohtui - ne lähtivät jo uusille omistajille.

Ja tällainen karvapallo muutti meille elokuun alussa:

1868499.jpg

Tyttösen nimi on Tinka, ja ikää tällä hetkellä 11 vkoa.
Ja meno mitä mahtavin! Tänäänkin rassukka putosi sireenipensaasta ja omenapuusta - onneksi matalalta :) Pieni kisuli on kyllä koko perheen lemmikki!

1868527.jpg

Aurinkoista tulevaa viikkoa kaikille !