Mahotonta-päivityksestä on kulunut jo yli viikko! Pääsiäinen tuli ja meni, ja ulkoilusuunnitelmista huolimatta ei koko perhe paljon nenäänsä ovesta ulos laittanut. Niin vihmoi tuo tuuli ja oli kylmä!

Eilen ja tänään olen käynyt lankoja myyjäisissä kauppaamassa, joten blogi on jäänyt sivummalle. Ja lisäksi eilen eskarista soitettiin, että loppuviikko on eskarilaisilla vapaata, koska heille ei löydy hoitajaa eikä opettajaa. Eskari on pieni - lapsia vain 5 -, mutta nyt sekä opettaja että hoitaja ovat molemmat noro-viruksen kourissa ja eskarin ovet ovat kiinni. Onneksi meillä sairastettiin tuo tauti jo hiihtolomalla!

Jotain käsitöitä on tullut tehtyä, niistä yritän kertoilla kuvien kera huomenna - jos saan hetken vapaata neidin seurasta. Aamupäivällä olemme ainakin menossa fillariajelulle leskenlehtiä bongailemaan. Joten huomisiin...

Niin ja kiitos vielä edellisen jutun kommentoijille! Sain liitettyä itseni tuohon blogilistaan ja nyt ymmärrän, mitä tarkoittaa suosikkilistakin :)! Oppia ikä kaikki!