riehuu meilläkin. Välillä olo on ok ja hetken päästä palelee, nenä vuotaa ja kurkku on kipeä. Mikä lie kestopöpö meille tullut vierailulle.
Eilen sain virkattua tilaushuiviin ensimmäisen alpaca-kerän ja neulottua muutaman rivin pojan pipoa. Kävin keskiviikkona kiropraktikolla, jossa olen ihan vakikävijä, joten eilen oli otettava käsitöiden kanssa vähän rauhallisemmin. Ja illalla tuo olo äityi flunssan takia muutenkin, joten hyvällä syyllä vain istuin ja katsoin Lostin ihan rauhassa. Ja pienen lukuhetken jälkeen, uni maittoi hyvin.
Meillä aiheuttaa pientä närää tapani lukea hetken sängyssä ennen nukkumaanmenoa. No, onhan se ymmärrettävää, kun toinen osapuoli jo nukkuu ja toinen räppää yöpöydänlamppunsa päälle. Nyt olen siirtänyt lampun lattialle ja sen päälle virittänyt tyynyn (siis onhan siinä rakoa-ei ihan päälle), joten lampusta lankeaa sen verran hämärää valoa, että sen valossa pystyy  lukemaan sen 15 min. minkä jaksan pitää silmät auki ja toinen saa nukkua rauhassa. Tällä hetkellä luen toista kertaa Dan Brownin Enkelit ja demonit -kirjaa. Ensimmäinen lukukerta oli oikea ahmimislukemista ja nyt toista kertaa lukiessa tuntuu löytävän uusia juttuja, joita ei muista. Tai sitten muisti pätkii jo tosi pahasti...!
Jassoo, öljytankkeri saanut pohjakosketuksen Suursaaren edustalla. Saas nähdä, koska Itämerellä tapahtuu todella suuri öljyturma. Kauhistuttaa!