Eskariopen ja muiden hoitajien kevätlahjat alkavat olla valmiina.
602031.jpg
Tässä kolme salomoninsolmu(taas:)pontsoa ryhmiksen hoitajille.
Lankana on Garnstudion Vienna ja virkkuukoukko nro 7.
Tein nuo pontsot tarkoituksella mohairista, jolloin pontsoa voi käyttää ympäri vuoden. Viennasta irtoaa karvaa aikalailla, joten pontsot ovat olleet "ravistelukäsittelyssä" ulkona ja nyt tuntuvat ihan käyttökelpoisilta.

602032.jpg
Eskariope odottaa vauvaa, joten hänelle tein huivin salomoninsolmuilla:)
Lankana Garnstudion sinivihreä Alpaca ja virkkuukoukku nro 3.
Vielä on tekovaiheessa luonnonvaaleasta Alpacasta tossut tulevalle pienokaiselle - tänään kärkikavennus, koristelu ja prässäys.

602033.jpg
Lisäksi eskarissa on ollut uusi apuope n.1½kk, ja me vanhemmat tiedämme vain, että hän pitää värikkäistä vaatteista. No, nappasin kerän Garnstudion Muskat soft lankaa, puikot nro 6 ja tekaisin tämän. Ja siitä tuli kyllä niin värikäs, että muistuttaa lähinnä räsymattoa !!! Joten, apuope saa sittenkin tämän:
602034.jpg
Lanka on silkki+viskoosi -sekoitetta ja värit kiiltävät ihanasti eri sävyissä auringossa. Toivottavasti tämä on mieleinen.

Meillä isommat kotiutuivat eilen Viron matkalta, joka kuului srk:n isoiskoulutukseen. Matka oli mennyt loistavasti: ilmat suosivat, majapaikka oli siisti ja mukava, limppa halpaa, bussissa kamalan kuuma ja kaaliruoka pahaa :). Valokuvia pyysin ottamaan, kun en ole itse koskaan käynyt Pärnussa ja Muhu-saarella, ja niitä tulikin 350 kpl nähtäväksi. Puolet kuvista oli maisema-ja rakennuskuvia. Pojat itse ihastuivat Pärnuun maisemaan ja kirkkojen lasimaalauksiin ja hienoja kuvia lasi-ikkunoista, keltaisista kukkaniityistä ja pensasmaastoista kotiin tulikin. Pieniä tuliaisia saimme kaikki, mutta nämä ovat minun mieleen:
602035.jpg
Näistä tulee lapsuus mieleen, kun mutustelimme näitä mummini kanssa kesäisin mökillä ollessa:)