Tosiaan, sain eilen vaihdettua tuon sivupohjan. Lukiessa muiden blogeja huomaa, että useimmilla löytyy blogikissa, -koira tai muu ihana karvapallero. Meillä tuo nuorimman pojan kissa-, koira- ja pölypunkkiallergia aiheuttaa sen, että meidän karvapallerot löytyvät (toivottavasti) pölynimurista ja onhan tuolla navetassa nuo sarvipäät. Mutta päätinpä vaihtaa blogin ulkoasuun nuo ihan hauvavauvat helpottamaan tätä perheemme eläinkaipuuta.

Ilmat ovat olleet aivan ihanat ja lasten kanssa olemme tehneet pihan täyteen kevätpuroja, jotta tuo pihamaa kuivuisi nopeammin. Talomme sijaitsee tontilla itä-länsi -suuntaisesti ja eteläpuolen kukkapenkkiä eilen tutkaillessani, huomasin tulppaanien ja hyasinttien nostavat jo versojaan! (Kuvasta tulikin aika epäselvä, mutta kyllä ne versot siellä ovat :))
450820.jpg

Viime viikolla kävin pikaisesti kauppareissulla paikallisessa Tarjoustalossa neidin kanssa ja muutama kerä lankaa eksyi taas mukaamme. Mukaan tuli 2 kerää ainoa ja tuo seiska. Ainon toisesta kerästä on tehty jo hattu neidille ja toisesta kerästä on tekeillä lapaset. En ole koskaan ainosta tehnyt mitään, joten saa nähdä kuinka paljon tuo nyppyyntyy käytön varrella. Ja huopuvatko lapaset käytössä, kun tiedän, että eskarin pihallakin on vaikea välttää kevätpurojen solinaa! Seiskan käyttökohdetta en vielä tiedä - ehkä sukat sitten joskus - mutta olihan se mukaan otettava, jos vaikka joskus tarvitsee....:)
450827.jpg

Ja tässä etukäteispääsiäistä. Kananmunanlämmittimet tehty virolaisen hahtuvanvillan lopuista. Silmukoita 24 ja huovutus taas pesukoneessa. Ja sopivat nuo vaikka koristeeksi pitkän rairuohon sekaan pääsiäispöytää koristamaan - tosin meillä rairuoho on komeaa vasta n. viikko juhlan jälkeen. Joka vuosi lupaan ja yritän laittaa siemenet ajoissa kasvamaan, mutta mutta...
450821.jpg