Neidin eskari loppui tänään. Tuntuu oudolta, ettei tarvitse enää huomenaamulla herättää seitsemältä, että ehtisi taksi-Jukan kyytiin. Aamulla lahjottiin taksi-Jukka raparperipiirakalla ja piirustuksella. Ensi vuonna meiltä ei kukaan sitten taksikyydillä kuljekkaan. Nyt neiti on kesälomalainen (sanoi itse) - ei siis enää eskarilainen eikä ihan vielä koululainen.

Illalla olisi nuorimman pojan kevätjuhla, mutta poika sai eilen mahdottoman nuhan ja kuumetta 37,6. Rassukka on päivän lepäillyt ja illalla katsotaan, jaksaako juhlija lähteä kevätjuhlaan. Poika totesi eilen, että flunssa oli kamalin synttärilahja, mitä hän on koskaan saanut. Nuorin poikamme täytti siis eilen jo 12 v.! Onneksi olimme jo aiemmin päättäneet pitää synttärikemut vasta tulevana lauantaina, joten ehtii juhlia toipua siihen mennessä:)

Käsityöt ovat kaikki kesken - ei siis mitään uutta siltä rintamalta. Eilen olin taas kiropraktikolla, joten on taas syytäkin ottaa tänään rauhallisemmin tuon neulonnan kanssa. Mutta huomenna sitten taas...:)