Postipoika kävi ja toi tullessansa yli 2 kg lankoja Atlantin takaa. Oli muuten eka kerta kuin paketti saapui suosiolla kotiin asti. Meiltä tulee lähimpään postiin matkaa yli 10 km, joten paketien pitäisi saapua kotiovelle ilman eri veloitusta.
Mutta siis, tilasin tämmöiset langat tuonne yrityksen puolelle.
466793.jpg 
466788.jpg466789.jpg
466792.jpg
(kuvat ovatkin aika suttuisen näköisiä - ja alla tuo "ihana 70-l. pöytäliina)
Vyyhtien koostumukset vaihtelevat,  niistä löytyy mohairia, silkkiä tai tekosilkkiä ja puuvillaa. Toisia värejä tuli "jopa"350 g ja toisia värejä vain n.100g. Kun katselin noita metrimittoja, niin kyllä 100 g:sta pitäisi yksi huivi valmistua - ja huivilangoiksi nämä on tilattukin. Nyt yritän pitää itse näppini (ja tyttären näpit) irti näistä langoista, että saisin siirrettyä edes osan näistä langoista tuonne nettipuodin puolelle myyntiin.

Meillä taas tämä tietokone temppuili. Saatiin kaveri se korjaamaan ja ennen koneen tyhjennystä ja uudelleen lataamista, minulle SANOTTIIN, että OTA KAIKKI TARPEELLINEN TALTEEN. No, otin omat kansiot muistitikulle ja olin hyvin tyytyväinen, kun huomasin taltioida myös koneessa olevat perhevalokuvat. Mutta .... piti lähteä päivittämään mervillan sivuja, huomasin, että joku TONTTU ei muistanut kopioida päivityksessä tarvittavia kuvankäsittely-ja tiedonsiirto-ohjelmia! Ja kotoa kuului kommentteja, että mähän sanoin...ÄÄRRGGGG! No, nyt odotellaan viikonloppua tulevaksi, että saan apua isompien poikien kaverilta, joka lupasi etsiä minulle puuttuvat ohjelmat ja auttaa taas niiden kanssa pääsemään käyntiin. ETTÄ IHMINEN VOI OLLA TYHMÄ (TAI SIIS MINÄ)!

Hei, muistin ostaa keskiviikkona rairuohonsiemenet - vain multa puuttuu!