Nyt olen saanut kaksi aino-kerää melkein tuhottua. Tosin niistäkin jäi taas pieni, ärsyttävä nyssäkkä, joka on pakko säilöä, kun ei poieskaan raaski heittää.
Elikä ainosta tuli eskarilaiselle hattu, lapaset ja calorimetry.
Näytin neidille ensin kuvaa calorimetrystä, mutta ei kelvannut. Mutta kun tuota lankaa oli jäljellä mielestäni niin vähän, niin päätin sen kuitenkin tehdä suojaamaan korvia kevätilmoille. Mutta kuinkas kävikään:) Neiti ihastui niin kovin tekeleeseen, että kulki se päässä la illan ja su aamun, kunnes totesi, että on pakko ottaa pois päästä, kun tulee niin kuuma (aino 100% villaa, joten ei ihme!).
Lankavarastosta löysin vaaleansinisen kerän novitan suvi-puuvillalankaa ja tänään eskariin lähti mukaan uusi, vaaleansininen calorimetry. Kaino pyyntö neidiltä oli vielä eilen illalla, että voisiko hän saada vielä yhden - keltaisen. Pyyntöön voidaan vastata torstaina, kun ensin saan käytyä ke kiropraktikolla. Selkä on taas sen verran jumissa, että käsityöt saa unohtaa alkuviikoksi:( Elikäs liikuntaa, liikuntaa alkuviikolla - jos säät ei ulkoilua salli, niin tuleepahan koti puunattua!
 458987.jpg458988.jpg
Hatun raakaohje napattu Garnstudion sivuilta ja muokattu ainoon sopivaksi ja oman mielen mukaiseksi.

Lapasissa päällä kulkee kaksi 4 s:n palmikkoa ja muuten kaikki s:t oikein. Ensin jännitin, miten lapaset istuvat käteen, kun joustinneule puuttuu, mutta nuo palmikot jämäköitävät neuletta niin hyvin, ettei se joustinta kaipaakaan. Peukalo tavallinen (olen laiska tekemään oman väen neuleisiin kiilapeukaloa). Malli oma.

Calorimetry jäi kuvasta pois, mutta se on samanlainen kuin monella muullakin. Tosin "kavensin" sen leveyttä pienempään päähän sopivaksi. Seuraavan voisi toki kokeilla tehdä kaksinkertaisesta keltaisesta alpakanlangasta (niitä kun tuolta yrityksen puolelta löytyy), mutta siitä taitaa kyllä tulla yhtä lämmin kuin ainostakin!