Täytyyhän varpaidenkin suojaksi jotain lämmintä olla...
Joten tässä muutamat valmistuneet tossukat:

1700716.jpg

Hahtuvana edelleen virolainen hahtuva nro A27 ja nyt sukkapuikot nro 5.
Nämä ovat kooltaan 34-35,ja aloitussilmukoita 44.
Sama teema kuin edellisen jutun hatussa - neulahuovutetut leppikset kiipeämässä tossua ylöspäin :)

1700718.jpg

Nämä tossukat on virkattu hahtuvakerien jämälangoista. Ja niitä tuntuu kertyvän, joten oli aika tyhjentää pussia vähän tyhjemmäksi.
Virkkuukoukkuna nro 6, koko 40-41.
Nämä taas harjattu juuriharjalla "kuohkeaksi" kuivimisen jälkeen. Samalla nuo värit sekoittuvat mielestäni kauniisti. Ainoastaan tuon vihreän käyttö näissä tossuissa oli vikatikki (mutta sinisen loppuessa ei ollut vaihtoehtoja).

1700724.jpg

Nämä ovat vasta toiset virkatut tossut, joten ensi kerralla on pakko muistaa, ettei virkattu hahtuva kutistu niin hyvin kuin neulottu. Nämäkin huovutettu kahteen kertaan 60-asteisessa pesussa.

Vilja-huivista:
TiinaP: olet oikeassa. Ohjeessa on virhe heti alussa - en vain enää muistanut sitä ennenkuin kävin katsastamassa oman ohjeeni. Sinne olen lisännyt yhden "kolmiokavennuksen" riville 11.

Nyt toivotan kaikille mukavaa viikonloppua. On pian lähdettävä ulos nauttimaan pitkästä aikaa auringosta ja lämmöstä. Meillä on suunnitelmissa lähteä sunnuntaina käymään Krouvin kyläpäivillä Lopella, mutta tuo luvattu kylmä ja sateinen ilma vähän latistaa menointoa. Mutta aika näyttää...