Meillä lasten kesälomat ovat sotkeneet koneenkäyttömahdollisuuttani, joten päivitykset ovat jääneet. Tänään sentään onnistaa ja saan istahtaa tähän tietsikan ääreen rauhassa: isommat ovat kesätöissä, nuorin poika 4H-kerhon kesäretkellä Nestlen jädetehtaalla ja Riihimäen elämyspuistossa, neiti juuri heräsi ja syö "aamupalaa" ja isäntä korjaa pannuhuoneen ovea. Ja ulkona tuntuu kamalan kylmältä (+13) viime päivien lämpöisten päivien jälkeen.

Tiistaina sain Mervillaan vieraaksi Tervakosken neuletapaamisen neulojat. Oli tosi mukava ilta! Oli ihanaa tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja nauttia siitä välittömästä ilmapiiristä, jonka neulojat toivat tullessaan. Joten iso kiitos tiistai-illasta ja tervetuloa uudestaan!!! Ja ties vaikka saisin aikaiseksi ja ilmestyisin Tervakoskelle teidän neuletapaamisiin.

Käsityöpuolella on puikot sauhunnut ja saunahattuja on valmistunut. Tähtäimenä ovat Hämeenlinnan iltamarkkinat heinäkuussa ja Rengon markkinat 21.7.(olikohan pvämäärä oikein?). Ajattelin ensin urakoida noita saunahattuja ja niiden jälkeen keskityn johonkin toiseen tuotteeseen. Tosin nämä kuvissa olevat saunahatut lähtivät jo paikalliseen parturiin myyntiin, joten kotivarasto on taas vajaa...
661903.jpg
Tämä on lasten malli. Eteen kirjailin villalangalla lampaan kuvan, joka ei nyt sitten tässä näykkään kunnolla. Neiti ainakin tykkäsi mallista kovasti ja myssy meinasi hävitä jo muille teille...

661904.jpg
Nämä ovat "miesten" malleja eli ei lieriä. Toki sama malli sopii myös naisille:)
Saunahatuissa on se hyvä puoli, että jos ei käyttö saunassa innosta, voi samaa hattua käyttää ensi talven pakkasilla:)

Tänään olisi edessä kasvien keräilyä nuorimman pojan kasviota varten ja neulomista.... Kävimme eilen kirjastossa lainaamassa kunnon kasvikirjan, jotta varmasti löydämme oikeat kasvit pihamaalta. Isännän ja lasten piti lähteä iltapäivällä tuttavan luokse saareen, mutta innostus lähtöön lopahti tuulisen sään myötä. Jospa sitten huomenna.
Ja sain vihdoin sovittua, että neiti pääsee maanantaina aloittamaan ratsastuksen tuttavan ponilla! Siellä olisi kuulemma minullekin heppa jolla ratsastaa, mutta taidan jättää väliin. Hepat ovat ihania, mutta enpä ole koskaan kokeillut niiden selkään nousta. Ja kiropraktikko taitaisi saada hepulin, jos kertoisin aloittaneeni ratsastusharrastuksen:)