Kiitos kaikille edellisten juttujen kommentoijille! On ilo lukea viestejänne ja samalla huomata, ettei ole yksin täällä eetterissä.

Nämä tulivat viikonloppuna valmiiksi:
621373.jpg
Lankana Garnstudion Muskat, puikot 4½, silmukoita 80. Mallikertana taas tuo sama kuin "krokotiilisukissa".
621374.jpg
Toinen kesäpipo: lankana Garnstudion Muskat soft, puikot 4½ ja sama mallikerta kuin edellisessä. Tässä pipossa on 10 s enemmän kuin tuossa vaaleassa, mutta tämä pipo sopii jo isommalle lapselle. Niin paljon vaikutti langan laatu.

Nyt puikoilla on kirjavammasta Muskat softista uusi pipo, itselle hartia"huivi" ja koukkuamispuikonkin kaivoin esiin ja aloitin koukkuamistyön pitkästä aikaa. Näistä enemmän, kun ovat valmiina.

Ja muistakaa, ettei kännykkää voi pestä pyykinpesukoneessa:( Se on nyt sitten kokeiltu tässä huushollissa. Poika pyysi sunnuntaina, että pesisin farkut maanantaiksi ja niinpä nappasin housut pojan huoneesta ja EN TARKISTANUT TASKUJA. Ihmettelin kyllä pesuohjelman käydessä ylimääräistä kolinaa koneesta, mutta ajattelin sen tulevan fleecetakin vetoketjusta. Yllätys oli suuri, kun tyhjensin koneen:Kännykkä löytyi pohjalta putipuhtaana - niin puhtaana, ettei toimi enää! Totesin, että rahat ja bussikortit näyttävät kestävän pesua, mutta kännykkä ei:)
Joten lauantaina on suunnattava kännyostoksille....
Ja eilen hajosi poikien pelikäytössä ollut 14 v. vanha tv. Nyt senkin tilalle pitäisi löytää joku laite...