Meidän perheessä myös palaillaan arkeen pikku hiljaa - mies lähti töihin loman jälkeen maanantaina, isommat aloittivat lukio-uransa samaisena päivänä ja nuorimmat aloittivat koulunsa eilen. Neiti valitteli maanantaina kurkun olevan kipeä, mutta oli eilen aamulla tosi tarmokkaana aloittamaan opintaipaleensa. Eilen iltapäivällä katselin neitiä ja komensin makuulle kuumemittari kainolassa ja mittari näyttikin 38. Joten tänään neiti oli jo poissa koulusta! Sanoin eilen, ettei kukaan lapsistamme ole aloittanut koulutietänsä näin räväkästi.
Ja koska valitukset koulukuljetusavustuksen saamisesta ovat vielä kesken, kuljettelen taas lapsia itse koulun ja kodin väliä. Meinasin jo ostaa lapsille bussikortit itse, mutta huomasin linja-autoyhtiön sivuilta, että 12v. poikamme, joka käy vielä ala-astetta, joutuisi ostamaan aikuisten matkalipun! Joten neidin ja pojan bussiliput olisivat maksaneet kuukaudeksi yht. n.140€ ! Tuleehan tuo auton pitokin kalliiksi, mutta nyt pääsen itsekin tarpeen vaatiessa liikkeelle. Mutta se meistä....

Meille ilmaantui yllättävä vieras sisälle viikonloppuna:
825508.jpg
Tuo pienokainen on lennellyt ulkona olohuoneen ikkunan takana useampana iltana. Viikonloppuna ulko-ovi oli tavallista myöhempään auki ja lieko valot houkutelleen lepakon sisälle. Tyynyjen avulla saimme ohjattua otuksen ulos jatkamaan yölentojaan.

Neulottu ollaan, tosin vaihtelevalla nopeudella.
825509.jpg
Tässä tilaustyönä tehty lipallinen ja korvallinen avantouintihattu :)
Lankana tuo tuttu virolainen hahtuva, puikot 6 ja silmukoita kaikenkaikkiaan 130.

825510.jpg
En malttanut olla kokeilematta Garnstudion Fabel-lankaa ja nappasin kerän ja puikot mukaan mennessäni Maatalousnaisten kokoukseen viime perjantaina. Kuvassa sukat ovat vielä höyryttämättä, mutta pidin langasta ja kirjoneulekuvioista, jotka lanka sai sukkaan aikaan. Sukat aloitin kärjestä ja tähän pariin riitti tuo kerä lankaa.

Ja tässä seuraava urakka:
825511.jpg
Sain kylältä vanhan villapaidan. Nyt pitäisi tehdä samanlainen paita Alpacasta, joten kynä ja viivainpaperi esiin, jotta saan selvitettyä mallikerran salat:)