Nämä valmistuivat jo viikonlopun aikana, mutta päivitykset ovat jääneet tekemättä. Ensin meni nettiyhteys poikki kahdeksi päiväksi myrskyn takia ja sen jälkeen iski flunssa.
Ja nuorimman pojan kanssa on taas ravattu lääkärissä, kun viime syksynä leikattu -ja jälkitarkastuksessa kokeilemalla terveeksi todettu- polvi turposi sunnuntaina aivan palloksi. Maanantaina poika pääsi terveyskeskukseen, joka antoi lähetteen kirurgian plk:lle, jonne poika pääsi tiistaina. Siellä polvea taivuteltiin ja katsottiin liikeradat, todettiin sen olevan terve turvotuksesta huolimatta. Turvotus onneksi laski (ei poistunut kokonaan) ja keskiviikkona poika pääsi vihdoin kouluun. Mutta taas on polvi tänään pallona ja poika kotona, vaikka eilen ei edes rasittanut sitä ylenmäärin - normaalia kävelyä ja jalan lepuuttamista kotona tyynyn päällä. Aivan uskomatonta touhua!

Mutta siis niihin valmistuneisiin (anteeksi tämä valitus sairauksista!):
1275511.jpg
Tein virolaisesta villalangasta toisetkin rannekkeet, nyt käytin kaikkia vyyhdistä löytyneitä värejä. Raidat eivät mene tasan - asiakkaan luvalla. Hän halusi siis rannekkeet, josta löytyy kaikkia värejä ja saa neuloa ne vaikka eri järjestykseenkin, jos haluaa (ihana asiakas :) ). Joten tämmöiset niistä tuli.
1275513.jpg
Ja tässä tilatut ratsastushanskat. Lankana siis kaksinkertainen virolainen hahtuva + virolainen villalanka ja puikot nro 5.
Tuijam:n vinkin johdosta, jätin kaikki nahka-ja kangasvahvikkeet laittamatta. Ja huovutuksen jälkeen tuntuivat ihan tukevan kestäviltä ilman vahvikkeita.

Nyt puikoilla on yksi hahtuvahattu ja tavallinen pontso virolaisesta villalangasta. Niistä enemmän kertomusta ja kuvia, kunhan valmistuvat.

Naapurin rouva on tulossa opettelemaan salomoninsolmuja kohta puoliin, joten nyt toivotan kaikille mukavaa viikonloppua - niin ja kiitän kaikki kommentoijia!