Viikko taas mennyt huristen eteenpäin. Saimme äitini meille vierailulle neljäksi päiväksi ja käsityöt jäivät hieman taka-alalle. Nyt on taas paluu arkeen ja puikot kaivettu esille. Viikonloppuna saimme ihailla makuuhuoneen ikkunasta kolmea peuraa (taisi olla äiti+2 viimevuotista vasaa), västäräkkiä ja peippoja. Kyllä se kesä lähestyy, vaikka ilmat ovat olleetkin hyytävän kylmiä.

Ja kalenteri alkaa taas täyttyä toukokuun osalta - on partioleirejä, päättäjäisiä, naamiaisia, kevätretkiä, unicef-kävelyä, metsäretkiä jne. Koulumaailmassa tuo touko- ja joulukuu tuntuvat olevan ne täyteen buukatut kuukaudet, jolloin sadat muistilaput ovat tarpeen muistaakseen kaikkien lasten omat tapahtumat.

Äitienpäiväkin lähestyy (täytyy ennakoida) ja puikoille pääsi "Multigras" -lanka. Langasta muotoutuu huivi Pramin 8 puikoilla. Malli on tuo helppo 2 yht.+ lk, mutta totesin sen soveltuvan mielestäni hyvin näin paksun oloiseen lankaan. Lanka pääsee hyvin esille ja huivista tulee sopivan ilmava ja laskeutuva.
539327.jpg
(Yritän saada tekeleestä paremman kuvan, kunhan se on valmis)

Erehdyin tilaamaan SK-lehden. Ensin haukuin myyjälle koko lehden ja silti sorruin tilaamaan sen. Lehti ei tosiaankaan ole parantunut niiden 5 vuoden aikana, jolloin en ole sitä tilannut. Ja samoja malleja tuntuu olleen jo silloin viisi vuotta sitten, nyt vain eri kankaasta tai langasta tehtyjä. Missä on lehden uudistumishalukkuus!!!
No, joka tapauksessa, tilaajalahjaksi tuli tämä kirja:
539333.jpg
Ja kirja on yhtä mitään sanomaton kuin lehtikin. Ideat ovat vanhoja ja uskoisin, että kuka tahansa osaa ommella helmiä tai nappeja esim. tyynynpäälliseen. Taas tuli huusholliin tarpeetonta hyllyn täytettä - tuo paperi kun ei edes pala tuolla pannun uunissa!