Tästä Irinalta, Luigilta ja Piukulta saamastani tunnustuksesta:


1436141.jpg



1.You have to nominate 5 blogs,which havent has awards before.

2.Each of the blogs must have a purpose!

3.The nominated blogs must make a link back to this page!

4.The logo from the award must be put on their blog and it mustlink back to this blog.


Olen löytänyt blogilistalta niin monia ihania ja tarkoituksellisia blogeja, joten suon tämän tunnustuksen teille kaikille, jotka ette ole tätä vielä erikseen saaneet! Ja onhan tämä aivan uskomattoman upea neuleyhteisö, vai mitä? :)

Eilen piipahdimme kirjastoon siksi aikaa, kun neiti oli partiossa suunnistamassa (eivät onneksi eksyneet :) ). Poistokirjojen hyllystä löysin kaksi teosta, jotka oli pakko ostaa mukaan:
1466962.jpg

Tämä pieni kirjanen sisältää lankatöitä ilman neulomista tai virkkaamista - uusia vinkkejä meidän neidille. Tosin kirjassa opetetaan myös virkkaamisen alkeet, pyöröneuletelineen teko, ryijysolmut ym. ym.

Ja oikeastaan tämä kirja tarttui mukaani tämän aukeaman takia:
1466966.jpg

Tästä tuli lapsuus mieleen, kun koulunpihalla teimme näitä lankaluomuksia välituntisin :)

Toinen ostos oli tämä Muumi -kirja:
1466965.jpg

Meillä isommat pojat keräilevät kaikkea vanhempaa Muumi -tavaraa. Ja tämä on Tampereen taidemuseon v.1986 julkaisema näyttelyteos. Kirjassa on ihania yksivärisiä ja värillisiä muumikuvia (niitä alkuperäisiä). Ja neidistä oli hauska tutkia Muumitalon pohjapiirrosta :)

Itselle sain lainattua muutaman vanhan Modan ja taas kaksi uutta romaania, vaikka vieläkin on yöpöydällä keskeneräisenä Harry Potterin uusin suomenkielisenä. Olen lukenut kaikki Harryt, joten onhan tämä viimeinenkin luettava, vaikka innostus ei ole enää samanlainen kuin ensimmäisen osan kanssa. Ja ehkä innostusta latistaa sekin, että olen lukenut tämän jo englannninkielisenä.

Eilen ilmestyi pieni Rengon lehtemme, ja ainakin sen mukaan, kirjasto säilyy täällä Rengossa, vaikka liitymmekin Hämeenlinnaan ensivuoden alusta :) Olen ollut tosi tyytyväinen pieneen kirjastoomme ja siitä olisi ollut kamalaa luopua! Nyt vielä toivotaan, että saamme pitää terveyskeskuksen täällä kolmen vuoden siirtymäajan jälkeenkin.

Neuleita on puikoilla - useilla puikoilla ... (täytyy olla erikseen aamupäivä -neule, läksyjenteko -neule ja tv -neule, niin ja vielä ne loput sekalaiset)
Niistä enemmän, kunhan valmistuvat :)

Mukavaa viikkoa kaikille !