Kattoremontin myötä piti satelliittiantenni ottaa pois talon seinustalta. Tänään laitettiin vekotin takaisin seinään kiinni ja nyt on jo monta tuntia yritetty löytää oikea satelliitti taivaalta, jolla näkyisi nuo tilatut kanavat, mutta kissanviikset! Se on turhauttavan vaikeaa!!! Mutta onpahan ollut tekemistä jääkiekkomatsien seurannan lomassa. HYVÄ SUOMEN LEIJONAT!

Eilen kävi postipoika tuomassa kauan odottamani paketin - ja toi samalla myös pakettikortin, joka ilmoitti toisenkin paketin saapumisesta postiin. Onneksi tuo raskaampi paketti tuli suoraan kotiin (se oli mieluisampikin, kun se sisälsi ihan uusia lankoja). Siinä tulivat nämä Fabel-ja Muskat soft -langat Garnstudiolta:
582186.jpg582192.jpg
Nämä värit tulivat nyt siis aluksi. Fabelin hinnaksi tulee 2,05/kerä ja muskat softin 3,15/kerä. Kaiken sähellyksen jälkeen Suomen päässä, lopputoimitus Norjasta sujui rivakasti ja langat tulivat vajaassa viikossa Suomeen. Nyt lankojen saaminenkin varmaan nopeutuu ja helpottuu, kun Suomen välikäsi jäi tilausta tehdessä pois. JEE.

Postista tuli taas paketti Virosta, jossa oli lisää villalankaa. Erityisen tyytyväinen olen tästä langasta:
582223.jpg
Samaa värisävyä tuli jo aiemmin ohuen ohuena, mutta nyt sain sitä myös paksumpana. Tästä voi tehdä jo vaikka sukkia tai paksumpia huiveja.

Mitään uutta erityistä ei ole tullut puikoilla tehtyä - nyt tosin odottaa tilaustyöt kevätjuhlaa varten. Kunhan maltan olla hiplaamatta noita uusia lankoja, saan nekin varmaan edistymään :)
Huomenna vietetään äitienpäivää - oma äitini vietti meillä juuri kaksi yötä ja huomenna saapuu anoppi kylään. Ja minä olen luvannut lapsille pelipäivän. Huomenna käydään varmaan lautapelit Afrikan tähdestä Carcassoneen läpi.
Mutta...
ILOISTA  JA  RAUHAISAA  ÄITIENPÄIVÄÄ  TEILLE  KAIKILLE!