Meidän koko poppoo kävi leffassa !!! Sitä ei ole aikoihin tapahtunut - ainakaan seitsemään vuoteen, koska (nolona myönnän) nuorimmainen pääsi sunnuntaina ensimmäistä kertaa oikeisiin elokuviin. Ja leffana oli tietysti tuo Simpsons movie.
Ja oli samalla hyvä syy käydä katsastamassa Hämeenlinnan uusi leffateatteri Verka-tehtaalla. Ja hieno se olikin ja penkitkin sopivasti porrastettu, että jokainen taatusti näki valtavalle valkokankaalle kaikkien edessä olevien päiden yli.

Ja alkuviikko on menty sinne sun tänne ja meillä on käynyt se ja tämä.
Neidillä oli ensimmäistä kertaa kaveri yökylässä, ja isommat olivat taasen omalla kaverillaan yökylässä. Naapurissa ollaan ihailtu pieniä kissanpentuja ja pakollisilla jäätelöillä kirkonkylällä käyty. Nyt isännällä on lapsuudenkavereita Hesasta käymässä. Ratsastamassa ollaan käyty ja huomenna pitäisi mennä uudelleen. Tosin kauppareissukin pitäisi tehdä. Taidanpa laittaa isännälle kauppalapun Hämeenlinnaan mukaan ja itse lähden neidin kanssa heppoja rapsuttelemaan:)

Ja perjantaina puolet kodistamme valtaa poikajoukko: isommille tulee 6 kaveria "laneille". Makuupaikat löytyvät lattialta ja pientä välipalaa kaikille lupailin, tosin täyshuoltoon ei jääkaapin ruuat kyllä riitä. Onneksi laneille on kuulemma tapana jokaisen itse tuoda viikonloppueväänsä. Ja koska meidänkään netti ei ole niitä nopeimpia (ihana Armas), taitaa meidän koneen nettiyhteys pätkiä aika pahasti viikonloppuna, kun siihen on kytkettynä näillä näkymin 7 konetta!

Käsitöitäkin on hiljalleen valmistunut niskakivuista huolimatta: saunahattu, kahdet lapaset ja tossut (huovutettuja kaikki) lähtivät jo uusiin koteihin. En tosin taaskaan muistanut ottaa niistä kuvia ennen postittamista.
Nyt vielä pitäisi suunnitella korvaläpällinen ja lipallinen saunahattu hahtuvasta ja pitsikuvioinen neulepusero alpakasta. Ja sain tänään tilauksenkin tehtyä - Norjasta on ensiviikon alussa tulossa 15 kg lankaa. Ja isäntä pyyhkii tuskanhikeä otsalta, kun langat valtaavat jo puolet välieteisestä!

Mutta nyt taidan häippästä suihkuun vieraista huolimatta - kello lähenee sentään jo 22.

Iloista ja mukavaa torstaita kaikille:)