Eilen käytiin neidin kanssa tutustumassa tällaisiin söpöläisiin:
675163.jpg
Ihanan rauhallinen ja kiltin oloinen pieni heppa, jonka rotua en nyt muista.
Ja tämä ihana partasuu:

675167.jpg
Tämä on kuulemma Islanninhevonen ja mitä lempein kaveri. Osaisinpa ratsastaa niin olisin hypännyt selkään ja karauttanut pitkin laidunmaita auringonlaskuun...:)

Ei maar, neiti on halunnut jo pidemmän aikaa ratsastamaan, ja eilen tuo haave viimein toteutui. Lähellämme on mukava kotitalli ja neidin ensiratsuksi tuli shetlanninponi. Tosin koska kerta oli ensimmäinen, hoitaja talutti ponia ja neitiä puolisen tunti peltoteitä pitkin. Ja voi sitä innostuksen ja jännityksen ilmeitä neidin kasvoilla! Ja haltioituneisuutta, kun pääsi harjaamaan ponia ja taputtelemaan rauhallista uutta kaveria.
Ja ilma vielä suosi ensiratsastajaa - oli tosi mukavaa kävellä itsekkin heposen vierellä ja nauttia kesän väreistä ja tuoksuista.

Illalla isi sanoi, että nyt varmaan haluat ponin, mutta hän ei sitä osta. Neiti vain tokaisi, että opettelee ensin hoitamaan hevosen hyvin ja sitten ostaa itse:)

Ensi viikolla taas neiti pääsee hyppäämään ponin selkään - mutta tuntuu, että meillä on vielä 6 tuskallista päivää edessä odottaa tuota kohtaamista.